LIGA Design Diamond Challenge
115
page-template-default,page,page-id-115,page-child,parent-pageid-2,theme-stockholm 5,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-line-through,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

LIGA Design Diamond Challenge

LIGA Design presenterar LIGA Design Diamond Challenge, tävlingar i hästhoppning och dressyr upp till Grand Prix där de ryttarna tävlar om diamanter.

Tävlingarna fokuserar på att uppmuntra och lyfta fram nästa generation duktiga ryttare.

Under dressyrens tre dagar i augusti delas pris ut till bästa junior(-18år) och bästa young rider(18-21) i form av ett specialdesignat LIGA Design Diamond Challenge täcke samt en diamant. I dressyren delas även pris ut till Bästa 5 åring och Bästa 6 åring, även där får vinaren täcke och diamant. Helgen avslutas med huvudklassen Grand Prix där första andra och tredjeplacerade vinner diamanter och unika guld, silver och bronstäcken. Tävlingen har upp till 500 starer och är en av landets största dressyrtävlingar.

Hoppningen i oktober har en genomgående cup över helgen i höjden 120cm samt final på söndagen i 125cm. Ryttarna vinner cuptäcken samt diamanter i samtliga deltävlingar tillsammans med blommor och premier. I finalklassen hålls först en grundomgång och de bästa ritterna går vidare till en omhoppning för att öka spänningen. Även i finalklassen erhåller vinnaren en diamant segertäcke och blommor. Därefter koras de totala pristagarna där första, andra och tredje vinner diamanter, täcken, blommor och premier.

Helgen avslutas även här i en spännande Grand Prix hoppning där proffsen tävlar om diamanter och premier. Helgen har upp till 1350 starter.

Varmt välkomna till Sveriges absolut blingigaste och mest omtalade tävlingar där totalt 16 gnistrande diamanter delas ut!