Keshi cream pearl necklace
22444
product-template-default,single,single-product,postid-24990,theme-stockholm 5,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-line-through,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Keshi cream pearl necklace

5,690.00 kr

14 dagars leveranstid.

Hänge i 18K rödguld med naturligt färad cream keshipärla. Kedjan är en oxiderad silverkedja 45 cm som standard.

LIGA FINE är en handgjord kollektion där samtliga smycken tillverkas på beställning. Storlekar på samtliga FINE smycken tas via mail i samband med order så att smycket blir helt skräddarsytt. Var noga med att din mailadress stämmer i ordern så att vi kan skicka ut mail för mer information.

Keshipärla
18K rödguld

Categories: ,

LIGA FINE är en handgjord kollektion där samtliga smycken tillverkas på beställning i vår egen verkstad i Jönköping av guldsmedsmästare Karin E Gustavsson och hennes team. Med lång erfarenhet och känsla blir varje smycke personligt och unikt.

Ingen keshipärla är den andra lik. Pärlan skapas helt naturligt i musslan vid sidan av den stora pärlan och får sin färg beroende på var musslan bor, värme och föroreningar.
Det gör att pärlorna skiftar i mycket i färg. Har du ett smycke med pärla av oss sedan tidigare och vill komplettera  med ytterligare ett smycke så ber vi dig maila oss i samband med order så att vi kan hitta en matchande pärla.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Keshi cream pearl necklace”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *