Keshi grey pearl ring
22444
product-template-default,single,single-product,postid-24983,theme-stockholm 5,cookies-set,cookies-accepted,stockholm-core-1.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-line-through,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Keshi grey pearl ring

6,190.00 kr

14 dagars leveranstid.

LIGA FINE är en handgjord kollektion där samtliga smycken tillverkas på beställning. Storlekar på samtliga FINE smycken tas via mail i samband med order så att smycket blir helt skräddarsytt. Var noga med att din mailadress stämmer i ordern så att vi kan skicka ut mail för mer information.

Keshipärla
18K rödguldsfattning
925 sterling silver ringskena

Categories: ,

LIGA FINE är en handgjord kollektion där samtliga smycken tillverkas på beställning i vår egen verkstad i Jönköping av guldsmedsmästare Karin E Gustavsson och hennes team. Med lång erfarenhet och känsla blir varje smycke personligt och unikt.

Ingen keshipärla är den andra lik. Pärlan skapas helt naturligt i musslan vid sidan av den stora pärlan och får sin färg beroende på var musslan bor, värme och föroreningar.
Det gör att pärlorna skiftar i mycket i färg. Har du ett smycke med pärla av oss sedan tidigare och vill komplettera  med ytterligare ett smycke så ber vi dig maila oss i samband med order så att vi kan hitta en matchande pärla.