Myrten Big Necklace
22444
product-template-default,single,single-product,postid-1234,theme-stockholm 5,cookies-not-set,stockholm-core-1.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-line-through,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Myrten Big Necklace

1,780.00 kr

Stelt silverhalsband som går att försiktigt forma till konturerna runt halsen. Förlängningskedjan gör att det passat de flesta storlekar.

SKU: 04112 Categories: , , , ,

Sedan 1700-talet har Myrtenkvisten varit en viktig bröllopstradition i Sverige och sedan urminnestider runt medelhavet där den växer vilt. Med sina vita blommor är den en symbol för kärleken och äktenskapet. Förr bars oftast Myrtenkvisten i brudkronan men har med tiden vandrat det och blivit en viktig detalj i brudbuketten.

 

Storleks guide

 

Det kan vara svårt att veta vilken längd på kedja man ska välja. Man kan dela in kedjorna i kategorierna Small 42cm, Medium 45cm och Large 50 cm.

Den vanligaste storleken är Small 42cm.

På de flesta med något nättare mot normal hals kommer smycket lite högre upp mot halsgropen men ändå ej tajt intill halsen.

Tätt därefter kommer Medium 45cm.

Då kommer smycket lite längre ner på en nättare hals med bra i läge på de flesta halsar. Denna längden passar bra till lite större hängen. 45cm är väldigt populärt just nu för en lite mer ledig stil.
Large 50cm passar vid lite grövre hals och nacke eller om man vill ha smycket ytterligare längre ner precis utanför kläderna. En Large 50cm kedja är även snygg att ha tillsammans med ett Small 42cm halsband för en modern look.